Simaeys Sharon

Contact:

E-mail:  [email protected] 

Abdij RUSTique

Blijspel voor 4 dames + 5 heren door S.B. Simaeys 

Korte inhoud:

De oude abdij zit krap bij kas. Pater Bertrand moet dringend actie ondernemen om aan nieuwe inkomsten te geraken want de abdij onderhouden is duur.

Een lumineus idee zorgt voor inkomsten, alhoewel … de centen verdwijnen even snel weer uit die geldkoffer. Wie heeft het geld gestolen? Iedereen is verdacht en gaat op zijn eigen manier op zoek naar wie het heeft gedaan. Wie zal de dader ontmaskeren? 


Uitgegeven bij ALMO 


Villa Karma

Blijspel voor 4 dames + 4 heren door S.B. Simaeys 

Korte inhoud:

Weduwnaar en rijke zakenman Alex heeft een op geldbeluste sluwe vriendin Josephine die kost wat kost in het huwelijksbootje wil stappen. Lucas, de zoon van Alex probeert zijn vader te doen inzien dat liefde hier wel degelijk blind is. De relatie met zijn toekomstige stiefmoeder loopt niet bepaald van een leien dakje.

De hippe suikertante Gracienne komt logeren waar het onderwerp erven op tafel wordt gegooid! Josephine staat vooraan in de rij om daar een graantje van mee te pikken. Maar zal ze wel? Als het van Josephine afhangt wel en daar heeft zij een plan voor. 

Last but not least komt er waarzeggerij aan te pas, waardoor de situatie helemaal op hol slaat!


Uitgegeven bij ALMO 


Vodden & Kwast

Blijspel voor 3 dames + 5 heren door S.B. Simaeys 

Korte inhoud:

Het huwelijk van Hubert en Thérèse ontbreekt wat pit. Niettegenstaande gaat Thérèse het avontuurlijke pad op en vindt Hubert zijn gading op zolder tussen al zijn schilderijen. 

Onverwacht komt pepe Roger logeren. Dit zorgt meteen voor wrevel, want een pottenkijker kunnen beide niet echt gebruiken. Er wordt trouwens al genoeg geroddeld, want wat er zich tussen die 4 muren afspeelt, hoeft de buitenwereld niet te weten. Voldoen aan de perfectie in de ogen van Thérèse staat op nummer 1 en laat net dat het probleem zijn, … als dat maar goed afloopt? 


Uitgegeven bij ALMO