’t Zit hem in een kleinigheid

Volkse komedie voor 3 dames + 4 heren door Peter De Kemel

Korte inhoud:

In garage Goedertier, van Julien Goedertier en zijn vrouw Nelly komt leven in de brouwerij wanneer ze besluiten het gemeubelde appartement boven de garage te verhuren. 

Een jonge man, Bram, wil er zo snel mogelijk intrekken omdat hij net de relatie met zijn vriendin beëindigde. Bram wil in zijn nieuwe woonst tot rust komen en er beginnen met de zoektocht naar zichzelf. 

Julien, die er tot nu toe enkel van droomde om uit de dagelijkse sleur met Nelly te breken, kijkt op naar Bram en besluit aan hem een voorbeeld te nemen. Bram vindt het fantastisch dat ook Julien het heft in handen neemt. Hij had echter niet gedacht dat Julien, nu hij zijn vrouw heeft verlaten, hem zou vragen om bij hem in het appartement in te trekken. 

Bram probeert er het beste van te maken met zijn nieuwe huisgenoot, maar zijn voornemen om er tot rust te komen en de zoektocht naar zichzelf gaan helemaal verloren wanneer beide vrouwen besluiten dat ze niet zomaar aan de kant kunnen worden gezet. 

Iedereen eist zijn plaats op in het appartement, wat leidt tot een ratjetoe aan misverstanden, verwisselingen, oude en nieuwe liefdes, maar vooral… humor!

Tekst verkrijgbaar bij de auteur via [email protected]