Rot op gast 

Komedie voor 4 dames + 4 heren

Korte inhoud:
Bij reisbureau Trippie ergeren Brenda en Maggy zich aan hun irritante collega Lukas. De brave Maggy kan zich nog ietwat  aanpassen. Maar bij Brenda loopt de wrevel hoog op. 
De eerste klant (Kamiel) wil met zijn getrainde hond gaan schapen hoeden, of reisbureau Trippie voor hem een schapenboer kan vinden. Lukas komt er meteen tussen. Met veel poeha en onorthodoxe middelen probeert hij Kamiel een duurdere reis aan te smeren. 
De tweede klant is een rijke, oude dame (Irène). Lucas slooft zich uit om Irène een cruise aan te smeren. De dame is wel geïnteresseerd, maar wil niet alleen op reis. Ze vraagt of Lucas als haar privé reisadviseur wil mee gaan. Haar voorstel is erg lucratief. Maar Lucas wil er nog over nadenken.
Directrice Liesbeth komt terug van een studiereis in Griekenland. Ze deelt mee dat ze in Griekenland een reisbureau wil beginnen. Eenmaal daar gevestigd, zal een van de collega’s tot manager gepromoveerd worden. De wedijver onder de collega's begint.
Dan duikt een vrolijke Griek op. Stavros spreekt goed Nederlands. Hij gaat met Liesbeth het reisbureau in Griekenland opstarten. 
Was dit allemaal zakelijk of hebben die twee een romance?
Vlotjes en gewiekst, bemoeit Stavros zich met de lopende zaken, zodat alles anders verloopt dan voorzien. 
Decor: Een reisbureau.