Peter in de ether 

Komedie voor 5 dames + 5 heren door Hilda Vleugels

Korte inhoud:
Gaston heeft een amateurzender: radio Polka. Qua muziek is hij in de jaren ’70 blijven hangen. Hij hoopte dat zijn twee dochters ook zouden dj’en. Maar de muzieksmaak van de oudste is te modern. En de jongste is extreem verlegen. Zij durft niet presenteren.
De radioploeg  bestaat momenteel dus uit Gaston, zijn vrouw (die smetvrees heeft) en een niet al te snuggere vrijwilligster. Een nieuwe presentator erbij zou toch gemakkelijk zijn.
Dan solliciteert Peter. Hij is een geboren entertainer. Voor elke situatie heeft hij een typetje klaar. Bij zijn tante is hij de voorbeeldige koorknaap, in een droeve situatie is hij een rouwende pastoor, hij kan speechen als een politieker... Kortom, hij brengt leven in de brouwerij. Door hem kruipt zelfs de verlegen dochter stilaan uit haar schulp.
Als de winnares van The Voice van Vlaanderen zich aanmeldt voor een interview, begaat Peter een foutje. Maar Peter zou Peter niet zijn als hij daar geen voordeel uit haalt. Dat hij op radio Polka oude smartlappen moet draaien, zint hem natuurlijk niet. Ook de dochters willen liever eigentijdse nummers op radio Polka. Voor Peter ligt de oplossing voor de hand: Radio Polka kapen! 
Hoe dat afloopt? Alleszins chaotisch.
Decor: Ontvangkamer met op de achtergrond een radiostudio.