Nieuw!!!! 

Met elastieke benen 

Komedie voor 6 dames en 4 heren door Paul Coppens 

Korte inhoud: 

Na een zware overstroming zijn alle huisjes van een achtergestelde buurt tijdelijk onbewoonbaar verklaard. De bewoners moeten ergens anders onderdak vinden. 

Zo komt Cecile terecht bij haar nichtje Leen die samen met haar vriend in een vroegere winkel woont. Van wat ooit de winkelruimte was, hebben ze hun oefenzaaltje gemaakt. Leen en Nick doen immers als hobby aan ballroomdansen. 

Wanneer Pedro zijn buurvrouw Cecile komt opzoeken, komen ze samen met Leen op het idee om met de buren uit de getroffen wijk een dansclubje op te richten. Iedere week zullen ze samenkomen om een stijldans aan te leren. Dat zal die sukkelaars hun zorgen even doen vergeten. 

Nick heeft er eerst zijn twijfels over of dit wel zal lukken. Immers niemand van die arme stakkers is in de wieg gelegd om gracieus en stijlvol Engelse wals, tango, foxtrot of rumba te dansen. Uiteindelijk stemt hij toch toe en hij wordt de dansleraar, geassisteerd door Leen. Dat is dan hun bijdrage tot de solidariteitsactie voor de waterramp. 

Maar al vlug beseft Nick dat hij zich wat op de hals heeft gehaald. Hij krijgt een bont gezelschap voor zich van uitgelaten mensen, ieder met zijn eigen maniertjes, talenten en gebreken en dat leidt tot heel wat geestige toestanden.