Maar vent toch 

Komedie voor 5 dames + 4 heren + 1 hond door Hilda Vleugels

Korte inhoud:
Victor is een oudere gentleman-bedrieger, gespecialiseerd in het inpalmen en oplichten van rijke, adellijke dames. Op gezette leeftijd gekomen, (met buikje) blijken minder jonge dames voor zijn charme te vallen. Hij besluit een jonge partner op te leiden die de oudere tantes moet aanpakken. Hij stuit op Bavo... Bavo is wel een geboren versierder, maar op zijn manier. Van galanterie heeft hij geen kaas gegeten.
Alvorens Bavo op te leiden, onderwerpt Victor hem aan een proef, namelijk barones Rachel de la Jaretelle verleiden. Bavo slaagt in de opdracht en boekt 'in 't zwart' zelfs een extra verovering op gravin Catharina. Maar dan verschijnt Babette...
Bavo wordt tot over zijn oren verliefd op de knappe, rijke Babette. Maar Victor wil haar voor zijn rekening nemen. Beide heren gaan een weddenschap aan: wie van Babette 3 miljoen kan aftroggelen en een nacht met haar kan doorbrengen, wint.
Voor Bavo wordt het afsloven: de gravin én de barones aan 't lijntje houden én Babette inpalmen. Bovendien gooit Victor zoveel mogelijk roet in het eten...Groot is de verrassing over de manier waarop de lieve Babette uiteindelijk de twee heren voor schut zet.
Decor: Tuin voor een herenhuis