Kwartet in bed

Blijspel voor 6 dames + 5 heren door Daniel Van Den Hoeck
Korte inhoud:
Al van voor de opening, heeft Betty Deckmyn haar B&B ’t Aards Paradijs ingeschreven voor het TV programma ‘Kwartet in bed’ op TV35, waarin B&B ’s vergeleken worden met elkaar. Het stuk begint daags na de opening ervan.
Betty, dochter Barbara en haar man Eddy Debuck zijn de resten van de openingsreceptie aan het opkuisen. Tijdens deze opkuis doet Eddy echter een zeer nare ontdekking. Iets wat in het dorp best niet geweten geraakt! Laat staan dat het de krant of de televisie zou halen! Zo snel mogelijk en liefst ongezien opruimen, is dus de boodschap! Wat niet eenvoudig zal zijn. ‘Rik de flik’ zit immers zijn roes nog uit te slapen aan één van de tafeltjes.
Wanneer bovendien Louise Van Besien, hun eerste klant, en iets later ook nog Elza Tanghe, de ex van Eddy, en een zekere Samantha Devos plots het café binnenkomen, wordt de opruiming heel erg verstoord. Als ze dan uiteindelijk denken de klus geklaard te hebben, blijkt het probleem steeds maar terug te keren. Als hoofdcommissaris Pol Haemers dan ook nog binnen komt vallen om een ‘grondig onderzoek’ te doen in het kader van een ‘onrustwekkende’ verdwijning, is het hek helemaal van de dam! Komt het nog wel allemaal goed met ’t Aards Paradijs? En hoe zit dat met die onrustwekkende verdwijning?
Hebben zij daar al of niet iets mee te maken?