Komen (vr)eten 

Komedie voor 2 dames + 2 heren door Jeroen Maes 

Korte inhoud: 

Het concept is wel bekend van TV, 4 onbekenden gaan bij elkaar tafelen en geven punten op 'gastronomie', en op 'sfeer en gezelligheid'. Ook in deze culinaire komedie worden 4 totaal verschillende individuen met elkaar geconfronteerd. De verschillen zijn groot, bij sommigen onoverbrugbaar. Of wat te denken van de carnivoor Lucas die moet punten geven op het vegetarische menu van de alternatieve Marie-Christine? Of de rondborstige, Limburgse Romy die hoopt op een stoere brandweerman maar haar droom meteen in rook ziet opgaan als de nichterige 'Jaco le Beau' verschijnt, de 4e en laatste deelnemer. Confrontaties die danig op de lachspieren werken. En dan is er plots ook nog de ontdekking, tot ieders verbazing, dat er toch onderlinge banden blijken tussen enkele kandidaten. Alweer een bewijs van hoe klein(geestig) Vlaanderen kan zijn. 

'Komen (vr)Eten' staat voor een avondje heerlijk amusement in een herkenbaar concept, maar met zeer verrassende wendingen. 

Opmerking: 

Originele komedie, maar ook een uitdaging technisch, aangezien er ook een aantal korte vooraf opgenomen scènes worden vertoond. Heel wat verenigingen gingen de uitdaging aan, met veel succes. 

 

Verkrijgbaar bij de auteur
Beschikbaar in de digitale uitleendienst