Kamelot op de camping

Dolle komedie voor 4 dames + 8 heren door Hedwig Cooremans
(alternatieve bezetting mogelijk)
Korte inhoud:
Over dit stuk zegt de auteur het volgende:
"Ik heb een Dolle Komedie geschreven. 

Tenminste, ik hoop dat ik een Dolle Komedie heb geschreven.

Ik heb er ingrediënten zoals misverstanden, travestie (hoewel geen klassieke), aangebrande humor... proberen in te stoppen. Daarna heb ik alles flink in de verf gezet, zodat je met 'Kamelot op de Camping' maar voor één doel kan kiezen:  lachen geblazen.

'Kamelot op de Camping' is ontstaan als een titel met een alliteratie. Meer was er niet. De rest zal wel volgen, dacht ik aanvankelijk en in het begin was dat ook zo. Daarna werd het echter moeilijker dan verwacht en ten slotte duurde het hele proces bijna vier maanden."
Ruimte: Twee caravans die mekaar net niet raken. Tussen de twee is een heel smalle doorgang. Ene zijde (Cour): in en uitgang van de camping. Andere zijde (Jardin): naar de Grote Vijver en De Bosjes.