Frank Deckers

Contact en info:
Mussenhoevelaan 35, 2530 Boechout
Tel: 03/455 48 94
GSM: 0474 57 59 27
Email: frankydeckers@gmail.com

Cindy's wals

Komedie voor 4 dames door Frank Deckers
Korte inhoud:
Een jaarlijkse klasreünie. Dankzij het irritante gedrag van Deborah zijn ze dit jaar nog slechts met vier. De hippe, wat naïeve Peggy, die dit jaar in staat voor de organisatie, blijft echter halsstarrig geloven in een leuk weerzien. Ook voor Cindy is dit een uitlaatklep. Zo kan ze even weg uit haar moeilijk huwelijk. De kunstzinnige Kathleen bekijkt het allemaal van op afstand. Wat een leuk weekend moest worden, ontaard al snel in allerlei spanningen en intriges. Het slechte weer is daar niet vreemd aan. Of is meer aan de hand?

Uitgegeven bij ALMO

De rode anjer

Psychologisch drama voor 3 dames + 5 heren door Frank Deckers
Korte inhoud:
Thomas, een gerenommeerd hoofdinspecteur bij de lokale recherche, maakt een blunder op de dienst moordzaken en is niet meer dezelfde. Hij kijkt enkel nog uit naar zijn pensioen. Wanneer er in zijn dorp een moord gebeurt, zijn de verwachtingen van zijn team hooggespannen.
Decor: Het stuk speelt zich af op verschillende locaties, deze worden uitgebeeld door eenvoudige meubels of zetstukken, telkens apart uit te lichten. Op de scène bevinden zich twee tafeltjes met enkele stoelen. Links: tafel met twee stoelen, is het politie bureau met bureaulamp en laptop. Rechts: tafel met twee stoelen, dit stelt dan ‘Ten huize van Nordin en Laurens’ voor. Op de achtergrond bv. een fotokader uitgelicht met zijn overleden vrouw. Dit kan eveneens dienstdoen ‘Ten huize van Julia De Meester’ met bv op een zetstuk een doodshoofd uitgelicht. Locaties: Ten huize van Nordin en Laurens Politiebureau Ten huize van Julia.

Uitgegeven bij ALMO

Kabeljauw in botersaus

Komedie voor 1 dame + 3 heren door Frank Deckers
Korte inhoud:
Roger ’s huwelijk is aan het uitdoven. Wanneer hij verliefd wordt op iemand anders, is zijn vrouw, Annemie, in alle staten. Luc, een vrouwenjager van het ergste soort, en beste vriend van Roger, denkt de oplossing te weten…

Uitgegeven bij ALMO

Midlife

Toneelspel voor 2 heren door Frank Deckers
Korte inhoud:
Wanneer twee vrienden elkaar na vele jaren toevallig terug ontmoeten, worden herinneringen aan vroeger algauw opgehaald. Vele anekdotes uit hun wilde jaren komen naar boven. De sfeer wordt echter grimmiger als blijkt dat er nog onverwerkte gevoelens tussen hen staan. MIDLIFE is een toneelspel waarbij de personages geconfronteerd worden met een palet aan gevoelens, waarbij hun vriendschap op de proef wordt gesteld. Door middel van flashbacks worden hilarische gebeurtenissen uit het verleden in scène gezet.

Uitgegeven bij ALMO

Paella voor vijf

Tragedie voor 3 dames + 3 heren door Frank Deckers
Korte inhoud:
Tom, een licht gehandicapte vijftiger, leidt een geïsoleerd leven bij Jacqueline, zijn dominante moeder. Nathalie, zijn manzieke halfzus, heeft door haar chaotisch bestaan, geen aandacht voor hem. Evenmin als voor haar dochter, Inneke, die hierdoor vereenzaamt. Tom heeft echter een droom. Hij wil terug harmonie in de familie. Maar bij alle pogingen, die hij onderneemt, wordt de situatie alleen maar erger. Zijn laatste hoop is zijn stiefvader, nonkel Jan. Een excentriekeling, die na tweeënveertig jaar terug op het toneel verschijnt. Vanaf dan ontstaat er een gevaarlijke draaikolk van macht en jaloezie, liefde en bezitsdrang, waarin ze allen worden meegezogen. Paella voor vijf, is een theaterstuk, rauw en gevoelig tegelijk. Hartstochtelijk en spannend.

Uitgegeven bij ALMO