Cuppens Maggy

Contact & info:
Adres:
Elisalei 18, 2930 Brasschaat
E-mail:
maggyc@telenet.be

NIEUW!!!!

Eenzamehartendotcom 

Blijspel voor 2 tot 7 dames + 1 heer door Maggy Cuppens 

Korte inhoud: 

René is al drie jaar weduwnaar. Hij sluit zich af, terwijl zijn dochter met lede ogen moet toezien hoe hij wegkwijnt. Ze kan het niet langer aanzien en overhaalt hem om op zoek te gaan naar goed gezelschap via het internet. Niemand had echter kunnen vermoeden welke figuren hij zo over de vloer krijgt,… 

 

Uitgegeven bij Toneelfonds Janssens 

NIEUW!!!!

Ons huis, ons leven 

Tragikomedie voor 4 dames + 1 heer door Maggy Cuppens 

Korte inhoud: 

Theo heeft al lang geleden het landbouwbedrijf van zijn ouders de rug toegekeerd. Na de dood van zijn ouders hebben zijn zusters het bedrijf verdergezet. Plots komt Theo op de proppen met een voorstel om het bedrijf te gelde te maken. Zijn motivatie lijkt oprecht, maar is dat zo? Wat drijft hem? Francine verzet zich alvast categoriek; Lea ziet er wel iets in. En Mia maakt overal fotootjes van. 

Een verhaal van liefde en bedrog, familievetes en onverteerd verleden. 

Soms hard en dan weer grappig, soms bitter en dan weer frivool, maar vooral: de liefde tussen drie zusters die alles overwint. 

‘Ons huis, ons leven’ is een tragikomedie in elf scènes. 

 

Uitgegeven bij Toneelfonds Janssens 

NIEUW!!!! 

Help! Mijn man is een bullebak! 

Komedie voor 3 dames + 2 heren door Maggy Cuppens 

Korte inhoud: 

Door een tragische gebeurtenis, zes jaar geleden, zijn Maria en Karel totaal uit elkaar gegroeid. Het enige wat Karel nog interesseert, is voetbal. Maar door zijn heethoofdigheid werd hem een paar maanden geleden de toegang tot het stadion ontzegd. Dan maar de ganse dag voetbal op tv. Van dochter Suzy krijgt Maria wel de nodige steun, maar dat helpt niet echt aan de eenzaamheid. Toen Karel nog elke zondag naar ‘den Antwerp’ trok, ging zij rust zoeken in het park en daar leerde ze Fons kennen. Ze spraken daar elke zondag af, op dezelfde bank… vriendschap en een beetje meer. Maar dat is alweer maanden geleden. Nu, het toeval wil dat Maria in de supermarkt Fons en zijn vrouw Angèle tegen het lijf loopt. Met weer even vlinders in haar buik, nodigt ze beiden thuis uit voor een tasje koffie met gebak. Is dit een goed idee? Nee, eigenlijk niet, want van waar, wanneer en hoe kennen Fons en zij elkaar dan? Avondschool boekhouden?? Dat gelooft toch geen mens! Het is in ieder geval buiten Angèle gerekend. En oh ja… dan is er ook nog Karel!! 

 

Uitgegeven bij Toneelfonds Janssens