Nieuw!!!!

Abramacabra 

Een magische klucht voor 5 dames + 4 heren door Peter De Pauw 

Korte inhoud: 

Harry Daniëls was ooit een succesvol illusionist, met een eigen tv-show. Nu krijgt hij de zaal amper nog gevuld. Er zit sleet op de show, het materiaal en zijn relatie met zijn vrouw Sally. Zijn grote droom is een nieuwe start nemen met een eigen show in Las Vegas. 

Na een overspelige nacht met zijn assistente Debby, komt manager Nico vertellen dat Nancy Powell, talentscout voor Las Vegas, naar de matinee zal komen kijken. Harry's droom ligt binnen handbereik. Hij wil kost wat kost zijn kans verzilveren om door te breken in Amerika en is zelf bereid om daarvoor over lijken te gaan. Hij kan zich geen enkele fout permitteren. 

Harry schakelt zijn volgzame assistent Dirk in om Debby en zijn geheime relatie met haar verborgen te houden voor Sally, Nico en zeker voor Fred, de agressieve verloofde van Debby die wanhopig naar haar komt zoeken. 

Als Harry Debby iets te grondig verborgen wil houden, gaan de poppen pas echt aan het dansen. Terwijl iedereen zich de vraag stelt: “Waar is Debby?”, stellen Harry en Dirk zichzelf de vraag: “Wat doen we met haar lijk?” 

Vegas lijkt verder dan ooit. 

 

Verkrijgbaar bij de auteur